Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψαν όπλα από τον Κάμπο

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σπίτι στον Κάμπο του Λ.Σ, με τους δράστες που πιθανολογείται από την ασφάλεια ότι είναι δύο να περνούν από τους ψηλούς μαντρότοιχους, να μπαίνουν στον ισόγειο του σπιτιού και να παίρνουν δυο κυνηγετικές καραμπίνες του ιδιοκτήτη, τη στιγμή μάλιστα που οι τελευταίοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα στον επάνω όροφο. «Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι δράστες κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτήμα, περνώντας πάνω από τους ψηλούς τοίχους αλλα και ιδιαίτερη ανησυχία το ότι αφαίρεσαν τα δυο όπλα» αναφέρει ο Διοικητής της Ασφάλειας Α.Δαμίρης συμπληρώνοντας ότι ο τρόπος δράσης δείχνει ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν το χώρο, κάτι που οδηγεί τους άνδρες της ασφάλειας να ψάχνουν για πιθανά πρώην εργαζόμενους στο κτήμα.
Οι ιδιοκτήτες πάντως φαίνεται να μην αντιλήφθηκαν έγκαιρα την παρουσία των διαρρηκτών μέσα στο σπίτι, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στον ισόγειο χώρο αλλά ανέβηκαν και στον επάνω απ’ όπου όμως δεν αφαίρεσαν άλλα αντικείμενα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφάλειας ενώ να σημειωθεί ότι ευθύνες πιθανά να βαρύνουν και τον ιδιοκτήτη για πλημμελή φύλαξη των όπλων, σύμφωνα με το νόμο.

tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification