Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος οι εκπτώσεις....και τώρα?


Έληξε τη Δευτέρα η εκπτωτική περίοδος, με τους έμπορους να υποστηρίζουν ότι οι τιμές ήταν καλύτερες από κάθε άλλη φορά και τους καταναλωτές να εκφράζουν διαφορετική άποψη, επισημαίνοντας στην τηλεόραση της «Π» ότι σε άλλες περιοχές οι εκπτώσεις ήταν καλύτερες.
Όλοι συμφώνησαν ωστόσο στο ότι η οικονομική κρίση και η δυσχερή οικονομική κατάσταση που όσο πάει και επεκτείνεται ειδικά το τελευταίο διάστημα, είναι η αιτία που ναι μεν αυξήθηκε η κίνηση, δεν ήταν όμως το ίδιο ικανοποιητική με προηγούμενες χρονιές.
Ο κόσμος σύμφωνα με τους εμπόρους ήταν διστακτικός και επιφυλακτικός με τις αγορές του. Κάποιοι μάλιστα επισήμαναν ότι οι καταναλωτές πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές είναι χαμηλές και ικανοποιητικές, γι αυτό και οι Χιώτες πρέπει να στηρίξουν την τοπική αγορά και να μην προσφεύγουν στην Αθήνα, είτε στην Τουρκία για τα ψώνια τους.
Από την άλλη πλευρά, οι καταναλωτές μπορεί να ήθελαν να ψωνίσουν κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, αλλά είτε δεν το έκαναν επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα, είτε αγόρασαν μόνο τα άκρως απαραίτητα
tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification