Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ξανά πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου ο Ισ.Τσούρος


>> Επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ο Σιδερής Τσούρος
 Με 62 ψήφους έναντι 33 του συνυποψήφιού του Νίκου Νύκτα, εκλέχτηκε ξανά Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ο Σιδερής Τσούρος. Από τους 102 εγγεγραμμένους δικηγόρους ψήφισαν οι 101, ενώ βρέθηκαν 2 άκυρα ψηφοδέλτια και 4 λευκά.
Οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν είναι οι: Ανθίππη Ζαννάρα, Χριστίνα Γαλάτουλα. Αύγουστος Πιπίδης, Γεώργιος Ράσκος, Κωνσταντίνος Παρθενίδης, Σταματία Σακουλά, Αικατερίνη Χούλη και Ελευθέριος Μπλάτζιος.
Πρωταρχικός στόχος του είναι να δοθεί έμφαση, μέσω των παρεμβάσεων που μπορούν να κάνουν οι δικηγορικοί σύλλογοι, στην προστασία του πολίτη, στα εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς επίσης στην αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων.
«Οι δικηγορικοί σύλλογοι των επαρχιών προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπάσουν τον όρκο σιωπής που είχε μπει από τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στον ίδιο τόνο θα συνεχίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι τα προαναφερόμενα ζητήματα θα είναι στην πρώτη γραμμή.
Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της δημιουργίας νέου δικαστικού μεγάρου στη Χίου, είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες θα προκύψει χρηματοδότηση, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, σημειώνοντας ότι θετικό είναι το ότι  η ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική Α.Ε. συνεχίζει παρά την κρίση να κατασκευάζει έργα. Τα νέα αυτά αν και είχαν γνωστοποιηθεί νωρίτερα στο δικηγορικό σύλλογο δεν δημοσιοποιήθηκαν, προκειμένου να μην εκληφθεί σαν εκμετάλλευση του γεγονότος από τους υπόλοιπους.
«Αχούρι» χαρακτήρισε το υπάρχον δικαστικό μέγαρο τονίζοντας ότι προσβάλλει όσους το επισκέπτονται. «Όλα είναι στριμωγμένα και υποβαθμισμένα», είπε, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εγκαταστάσεις είναι πολυδιασπασμένες και τα ενοίκια που πληρώνουν είναι υπέρογκα.
 tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification