Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αποφυλακίστηκε μετά από καταδίκη για δολοφονία και συνέχισε με κλοπές και ναρκωτικά!




> ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟ 1998, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ

Μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων, μεταξύ άλλων κοσμήματα, χρυσές λύρες, ρολόγια, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, cd player, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρήματα, μαχαιροπίρουνα, εργαλεία, βρέθηκαν σε διαμέρισμα επί της προκυμαίας 33χρονου Χιώτη, τα οποία αναζητούσαν οι άντρες της Ασφάλειας από προηγούμενες διαρρήξεις
Στο επίμαχο σημείο έφτασε η Ασφάλεια την Δευτέρα το βράδυ, ύστερα από πληροφορίες που είχε, ενώ όπως τόνισε ο Διευθυντής της Ασφάλειας, Ανδρέας Δαμίρης, περίμεναν την κατάλληλη χρονική στιγμή να εισβάλλουν στο σπίτι του, αφού αν το έκαναν νωρίτερα ίσως να μην είχε μεταφέρει ακόμα τα κλοπιμαία εκεί.
Ο δράστης συνελήφθη με τη διαδικασία αυτοφώρου για κατοχή μικροποσότητας χασίς και όχι για τα κλοπιμαία, αφού πρώτα πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος απασχόλησε την Αστυνομία, δεδομένου ότι είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία του Νίκου Μουχανού, με 30 μαχαιριές το 1998, ενώ αποφυλακίστηκε πριν ενάμιση χρόνο.
Το πρωί της Τρίτης, κόσμος κατάκλεισε την Αστυνομική Διεύθυνση για να αναγνωρίσουν τα κλοπιμαία. Τελικά τρεις ήταν οι τυχεροί συμπολίτες μας που βρήκαν αντικείμενά τους, τα οποία και τους επεστράφησαν.


 tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification