Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στη Χίο το γύρισμα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή


Στη Χίο θα πραγματοποιηθεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο το γύρισμα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», που έχει εξασφαλίσει διεθνή διανομή, πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της!
«Αυτό το έργο με τις αξίες που το διέπουν, θα ακουμπήσει πολλές ψυχές στις δύσκολες στιγμές που έρχονται», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ελ Γκρέκο», που είχε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία.
«Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ», η νέα παραγωγή της ALEXANDROS FILM, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή, πραγματεύεται την ιστορία του Ψαριανού συμπατριώτη μαςΙωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης.
Η επική αυτή ιστορία, βασίζεται στην πραγματική ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη και ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στην Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.
Το καστ της ταινίας θα αποτελέσει συνδυασμό διεθνών και ελλήνων καταξιωμένων πρωταγωνιστών. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα (Χίο, Κρήτη, Μεσσήνη) και στη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη, Αστραχάν στην Κασπία θάλασσα). Η υψηλών προδιαγραφών ταινία αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012.
Η ταινία “Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι” εξασφάλισε διεθνή διανομή από ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά major studio, τη SONY PICTURES, ενώ τη διανομή της ταινίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει αναλάβει η κινηματογραφική εταιρεία FEELGOOD ENTERTAINMENT σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία της SONYSONY PICTURES HOME ENTERTAINMENTHELLAS στην Ελλάδα.
chiosopinion.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification