Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"ΞΑΦΡΙΣΑΝ" ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ



Μια ακόμα  διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα ψιλικών ειδών στη Δασκαλόπετρα, όταν οι δράστες έσπασαν το κάτω μέρος της πόρτας, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα τσιγάρων, ποτών ακόμα και αλλαντικά είδη ενώ πήραν από την ταμειακή μηχανή τα ψιλά, γύρω στα 80€
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια η συνολική ζημία ανέρχεται, μετά από μια πρώτη καταγραφή,  στα 980€ ενώ η ίδια πιθανολογεί ότι η διάρρηξη έγινε μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα.  
Απορίας άξιο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι παρόλο που το συγκεκριμένο  κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Χίου – Καρδαμύλων κανένας δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό τη στιγμή που οι δράστες πρέπει να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα για αρκετή ώρα προκειμένου να φορτώσουν το «εμπόρευμα». Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια της Χίου μετά και τη σχετική μήνυση που κατατέθηκε από τους ιδιοκτήτες, ενώ ο τρόπος δράσης «δείχνει» τους δράστες στην Ασφάλεια.
Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες διάρρηξη τοβράδυ της Τρίτης σημειώθηκε και στο περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του ΟΠΑΔ στην παραλία.
 tvpatrida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification