Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Και καπετάνιος Χιώτης στην Πειραιώτικη διασκέδαση


kostalasmagaziΙστοπλοϊκός, Αχινός, Πισίνα, Deluca, Wish, Catamaran, Passaggio, επτά ονόματα, επτά καταστήματα στην κορυφή της πειραιώτικης διασκέδασης, έχουν προέλευση χιώτικη, με τον ένα εκ των δύο ιδιοκτητών να είναι ο Δημήτρης Κωστάλας από τα Καρδάμυλα.
Στα πιο γνωστά σημεία του Πειραιά, από το Μικρολίμανο και το Πασαλιμάνι, έως τη Ζέα, τη μαρίνα Ζέας και τη Φρεαττύδα, η αλυσίδα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Κάποια από τα καταστήματα είναι στέκια για καφέ ή ποτό, κάποια για επαγγελματικά γεύματα ή ένα ρομαντικό δείπνο, και άλλα για την ιδιαίτερη στιγμή μιας γαμήλιας δεξίωσης ή μιας εξαιρετικής επετείου.
 Όλα αυτά με τη συνοδεία ή και ανεξάρτητα, των κρασιών της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ ΑΕ, αφού ο όμιλος Βαλής-Κωστάλας,-γείτονας ο κ. Βαλής από τη Σάμο-διαθέτει τις ετικέτες της Χιώτικης οινοποιητικής μονάδας, ενώ στα εστιατόρια οι γεύσεις της θάλασσας έχουν την πρωτοκαθεδρία.
Τα καταστήματα γνωστά στην κοινωνία του Πειραιά, έχουν την προτίμηση της χιακής παροικίας του λεκανοπεδίου, όσο και του στελεχιακού δυναμικού των ναυτιλιακών που κατοικοεδρεύουν εκεί. 
Περιήγηση στις επιλογέςΤο κατάστημα Ιστιοπλοϊκός, δίπλα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Ελλάδος, στο Μικρολίμανο και πανοραμική θέα σε όλο το Σαρωνικό, διαθέτει cafe και restaurant, αλλά μπορεί να δεχθεί και εκδηλώσεις των 1000 ατόμων.  Η νεολαία έχει προτίμηση στο «Passaggio», χώρο που προκαλεί φιλική και ζεστή διάθεση, ενώ σχετικά κοντά, το «Catamaran» με ναυτικά στοιχεία αιτιολογεί πλήρως το όνομά του, αφού ο θαμώνας μπορεί να φαντασιωθεί τη θαλασσινή περιπέτεια.
Παραδίπλα το «Wish», στεγασμένο σε νεοκλασικό, διαθέτει πολύ φροντισμένο κήπο και ακόμη πιο δίπλα το «Deluca» με ιταλικό ντιζάιν και άποψη, σε επίσης νεοκλασικό κτίριο, δίνει την αίσθηση ανέσεων κρουαζιερόπλοιου.
Ο «Αχινός» πάλι, στην Φρεατίδα, με νησιώτικο ντεκόρ και επίσης θέα στο Σαρωνικό, σε ταξιδεύει στο γαλαζόλευκο του Αιγαίου και τα νησιά του, είναι μεζεδοπωλείο απαιτήσεων.
Τέλος στην «Πισίνα», τη «ναυαρχίδα» του Ομίλου, γύρω από μια τεράστια πισίνα, «χωράνε» όλοι, όλες τις εποχές, τις μέρες και τις ώρες, προς τέρψη και ικανοποίηση όλων των προτιμήσεων, αφού ο πολυχώρος προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης, γιατί όχι και δημιουργίας.
Γ. Ξ.
 amamaninews.grninews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cna certification